Cześć na początku chciałam podzielić się z Wami tym jak zaczynała się moja przygoda górami.Mieszkam Beskidzie Makowskim.Hmm można powiedzieć,że góry mam na wyciągnięcie ręki.Od najmłodszych lat fascynowały mnie góry.Pamiętam moment zaczynania górskich wypraw to dzięki mojej cioci,która brała mnie na długie,męczące wycieczki.Teraz nie wyobrażam sobie życia bez nich.Lubię podejmować nowe wyzwania,zdobywając nie znane szczyty oraz odkrywać dziwne,pełen niespodzianek jaskinie do których bez problemu zmieszczę się.Nic nie dzieje się bez powodu,los tak chciał,że na mojej drodze postawił osoby z którymi połączyło nas zamiłowanie do gór.Dziękuję Wam drodzy przyjaciele:Agnieszko,Maciek,Adam i Błażej za dostarczanie nowych wrażeń i przygód jakie spotykają nas w dążeniu do wyznaczonego celu.Dzięki Wam mogę rozwijać swoją pasję,realizować marzenia i podziwiać piękne widoki górskie.W ostatnich słowach chciałam powiedzieć,że doświadczenie pozwala nam kierować własnym życiem,a brak doświadczenia rzuca nas na igraszkę losu.Wszystkim miłośnikom gór życzę:odwagi,uporu,rozwagi zdobywaniu szczytów górskich.